Spontane trouwfoto's - Bruidsfotograaf Koen

Jullie gaan trouwen, maar willen niet heel dag te poseren voor een fotograaf. Liever hebben jullie vooral spontane foto’s, want die foto’s zijn vaak het leukst. Zo denk ik er ook over.

Met meer dan 11 jaar en 300+ bruiloften ervaring, ben je bij mij aan het juiste adres. Wil je verzekerd zijn van een prachtige reportage? Controleer je trouwdatum, dan weet je snel of ik nog beschikbaar ben.

Trouwdatum controleren

Let op: In 2023 heb ik nog slechts enkele plekken beschikbaar, en voor 2024 komen er nu wekelijks aanvragen binnen. Controleer je trouwdatum, dan houd ik die twee weken voor jullie vast.

Spontane trouwfoto’s

Hieronder vind je een voorbeeld van een bruiloft in mijn stijl: Kleurrijk en ongeposeerd. Wil je meer zien? Bekijk dan mijn portfolio.

Prijzen

In mijn fotografie vertel ik het verhaal van jullie bruiloft. Om die reden ben ik ook alleen voor de gehele dag te boeken. Het maakt daarbij niet uit hoe laat de dag start, of hoe laat deze eindigt. In de regel start ik halverwege de ochtend en vertrek ik aan het eind van de avond.

Voor de hele dag fotografie vraag ik €2.475,-

Tijdelijke actie: Bruidsparen die hun bruiloft boeken in juni of juli 2023, krijgen twee gratis ouderalbums cadeau!

Wat krijgen we precies?

  1. Onbeperkt aantal uur fotografie. Het precieze aantal uur stemmen we samen af, ga ervan uit dat jullie bruiloft van begin tot eind wordt gefotografeerd.
  2. Minimaal 350 hoge resolutie foto’s op USB, zonder watermerk, waarmee je alles kan doen wat je wilt.
  3. Een preview binnen 3 dagen na de bruiloft, met daarin alvast 10 foto’s van de dag.
  4. Een linnen fotoalbum van 25x25cm met 40 pagina’s. Deze kan je eventueel nog upgraden naar een groter album.
  5. Een online fotogalerij met wachtwoord waardoor jullie altijd en overal je foto’s aan vrienden, familie en bekenden kan laten zien.
  6. Alle reis- en parkeerkosten zijn inbegrepen. Achteraf geen hoge kosten voor zaken waar je niet op had gerekend.

Gratis ouderalbums

Boeken jullie je bruiloft in juni of juli 2023, dan krijg je nu twee gratis ouderalbums. Ouderalbums zijn een exacte kopie van jullie album, alleen dan iets kleiner, 20x20cm.

Wil je van deze actie gebruik maken, dan is het van belang dat je snel je trouwdatum controleert. Voor 2023 heb ik nog beperkt plek, en voor 2024 komen er nu wekelijks aanvragen binnen.

Trouwdatum controleren

Trouwdatum controleren

De meeste bruidsparen in boeken mij een jaar tot een half jaar van tevoren.
Controleer jullie trouwdatum, dan weet je snel of ik op jullie dag nog beschikbaar ben!

Trouwdatum controleren