Prijzen - Kosten Bruidsfotograaf Koen

Prijzen

Kosten Bruidsreportage

Trouwen kost veel geld en je kan je budget maar één keer besteden. Je wilt er dan zeker van zijn dat het geld dat je uitgeeft, goed wordt besteed. Als jullie kiezen voor Bruidsfotograaf Koen, dan weet je zeker dat jullie een bruidsreportage van topniveau ontvangen. Na elke bruiloft steek ik namelijk meer dan 40 uur in de selectie en verwerking van jullie trouwfoto’s, waardoor ik het maximale uit jullie foto’s weet te halen.

 

→ Wat kost het?
→ Wat krijgen we?
→ Waarom kiezen voor Koen?
→ Hoe kunnen we je boeken?

Wat kost het?

Ik houd van eenvoudige, duidelijke prijzen en daarom werk ik met één pakket:

Jullie gehele bruiloft vastgelegd

In mijn fotografie vertel ik het verhaal van jullie bruiloft. Om die reden ben ik ook alleen voor de gehele dag te boeken. Het maakt daarbij niet uit hoe laat de dag start, of hoe laat deze eindigt. In de regel start ik halverwege de ochtend en vertrek ik aan het eind van de avond.

Voor de hele dag fotografie vraag ik 1.975,-

Spontane bruidsfotografie

150+ bruiloften ervaring

Beschikbaar in heel Nederland

Vrijblijvende kennismaking

Wat krijgen we precies?

Bij elke bruiloft is het volgende inbegrepen:

 

1. Mijn volledige toewijding om jullie bruiloft tot een succes te maken. Van tevoren plannen we 1 of 2 gesprekken om de bruiloft door te nemen, en verder kunnen jullie mij altijd mailen met al jullie vragen.

 

2. Een prachtige selectie van minimaal 250 nabewerkte foto’s op hoge resolutie, zonder watermerk, waarmee je alles kan doen wat je wilt.

 

3. Een online fotogalerij met wachtwoord waardoor jullie altijd en overal de foto’s kunnen bekijken en downloaden.

 

4. Een linnen fotoalbum van 20x20cm met 40 pagina’s. Deze kan je eventueel nog upgraden naar een groter album.

 

5. Alle reis- en parkeerkosten zijn inbegrepen. Hierdoor weet je van tevoren altijd precies waar je aan toe bent.

“Uiteraard zijn er goedkopere fotografen, maar je wilt er ook zeker van zijn dat het goed zit. Je trouwt maar één keer, en je kan het niet over doen. Met Koen zit je sowieso goed!”

Lars & Simone
Oktober 2018

Waarom kiezen voor Bruidsfotograaf Koen?

4 belangrijke redenen om te kiezen voor Koen

Er zijn zoveel in Nederland waardoor je kan twijfelen welke fotograaf voor je bruiloft je moet kiezen. Bij mij is jullie bruiloft om de volgende redenen in goede handen.

1. Meer dan 150 bruiloften ervaring

In de afgelopen 5 jaar heb ik meer dan 150 bruiloften gefotografeerd, waardoor ik altijd een hoogwaardige bruidsreportage kan neerzetten. Ik ben al op heel veel trouwlocaties geweest en daardoor kan ik onder alle omstandigheden werken.

 

2. Journalistieke fotografie

In tegenstelling tot veel andere fotografen zijn mijn foto’s een eerlijk en oprecht verslag van de dag. Op de bruiloft zet ik niets in scène en jullie hoeven niets ‘voor de foto’ te doen. Het enige wat jullie hoeven te doen is te genieten. Niets moet, alles mag, het is jullie dag.
Willen jullie op de dag zelf een fotoshoot, dan treed ik natuurlijk wat meer naar voren.

3. Snelle levering

Ben je net getrouwd, dan heb je geen zin om nog maanden te moeten wachten voordat je iets van de foto’s te zien krijgt. Bij Bruidsfotograaf Koen is dat niet het geval. Ik lever al mijn trouwreportages op binnen 4 weken, en vaak nog een stukje sneller.

 

4. Alles goed geregeld

Ik werk met de nieuwste apparatuur, en heb altijd reserve spullen bij me. Gaat er iets kapot, dan kan ik altijd verder werken. Ook heb ik een sterk netwerk met andere fotografen achter de hand, dus mocht er mij iets overkomen, dan kan ik altijd iemand anders inschakelen. Verder ben ik goed verzekerd.

Hoe kunnen we je boeken?

Leuk dat jullie enthousiast zijn! Het belangrijkste is om te controleren of ik op jullie trouwdag nog beschikbaar ben. Controleer daarom je trouwdatum, dan laat ik binnen een dag weten of ik nog beschikbaar ben.

Kennismakingsgesprek

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar, dan spreken we af voor een kennismakingsgesprek. Dat kan bij mij thuis, bij jullie thuis, ergens in een restaurantje, of via Skype. Zijn jullie na dit gesprek nog steeds enthousiast, dan reserveer ik de trouwdatum in mijn agenda. Gefeliciteerd, jullie hebben me geboekt!

adsasd

Trouwdatum controleren

De meeste bruidsparen boeken mij een jaar tot een half jaar van tevoren.
Controleer jullie trouwdatum, dan weet je snel of ik op jullie dag nog beschikbaar ben!