Prijzen - Kosten Bruidsfotograaf Koen

Prijzen

Spontane bruidsfotografie

150+ bruiloften ervaring

Beschikbaar in heel Nederland

Vrijblijvende kennismaking

Kosten trouwreportage

Ik houd van eenvoudige, duidelijke prijzen en daarom werk ik met één pakket:

Jullie gehele bruiloft vastgelegd

In mijn fotografie vertel ik het verhaal van jullie bruiloft. Om die reden ben ik ook alleen voor de gehele dag te boeken. Het maakt daarbij niet uit hoe laat de dag start, of hoe laat deze eindigt. In de regel start ik halverwege de ochtend en vertrek ik aan het eind van de avond.

Voor de hele dag fotografie vraag ik €2.475,-

Wat krijgen we precies?

Bij elke bruiloft is het volgende inbegrepen:

  1. UNIEK! Onbeperkt aantal uur fotografie! Het precieze aantal uur stemmen we samen af, ga ervan uit dat jullie bruiloft van begin tot eind wordt gefotografeerd.
  2. Een prachtige selectie van minimaal 350 hoge resolutie foto’s op USB, zonder watermerk, waarmee je alles kan doen wat je wilt.
  3. Een linnen fotoalbum van 25x25cm met 40 pagina’s. Deze kan je eventueel nog upgraden naar een groter album.
  1. Een online fotogalerij met wachtwoord waardoor jullie altijd en overal je foto’s aan vrienden, familie en bekenden kan laten zien.
  2. Alle reis- en parkeerkosten zijn inbegrepen. Achteraf geen hoge kosten voor zaken waar je niet op had gerekend.
  3. Mijn volledige toewijding om jullie bruiloft tot een succes te maken. Van tevoren plannen we 1 of 2 gesprekken om de bruiloft door te nemen, en verder kunnen jullie mij altijd mailen met al jullie vragen.

Tijdelijke actie: Bruidsparen die hun bruiloft boeken in juni of juli 2023, krijgen twee gratis ouderalbums cadeau! Ouderalbums zijn een exactie kopie van jullie trouwalbum, maar dan iets kleiner, 20x20cm.

Hoe kunnen we je boeken?

Leuk dat jullie enthousiast zijn! Het belangrijkste is om te controleren of ik op jullie trouwdag nog beschikbaar ben. Controleer daarom je trouwdatum, dan laat ik binnen een dag weten of ik nog beschikbaar ben.

Kennismakingsgesprek

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar, dan spreken we af voor een kennismakingsgesprek. Dat kan bij mij in Gouda, of we kunnen videobellen. Zijn jullie na dit gesprek nog steeds enthousiast, dan reserveer ik de trouwdatum in mijn agenda. Gefeliciteerd, jullie hebben me geboekt!

adsasd

Trouwdatum controleren

De meeste bruidsparen in boeken mij een jaar tot een half jaar van tevoren.
Controleer jullie trouwdatum, dan weet je snel of ik op jullie dag nog beschikbaar ben!

Trouwdatum controleren