Bruidsfotograaf Koen - Wat ik nog meer doe in het leven

Over Koen

Koen

Hoi, ik ben Koen. Ik woon in Hendrik-Ido-Ambacht, maar bruiloften fotografeer ik door heel Nederland én België. Op deze pagina leer je mij een beetje kennen!

Fotografie

Het fotograferen heb ik vooral geleerd door het te doen. Molengebied Kinderdijk is mijn achtertuin, en daar heb ik talloze zonsopkomsten en zonsondergangen gefotografeerd. Langzamerhand is mijn focus van natuurfotografie verschoven naar mensen en portretten, om uiteindelijk bij de bruidsfotografie uit te komen.

Het fotograferen van bruiloften is voor mij een feest! Ik kan er al mijn energie en creativiteit in kwijt. Geen enkele bruiloft is hetzelfde, en daardoor doe ik altijd hard mijn best om er het maximale uit te halen. Mijn ambitie is om de beste bruidsfotograaf van Nederland te worden, en daarom streef ik ernaar om mijn foto’s altijd te blijven verbeteren!

Waterpolo

Naast fotograferen heb ik nog een grote hobby: Waterpolo! In het zwembad kan je me veel vinden. Wekelijks speel ik mijn eigen wedstrijden, en daarnaast ben ik als trainer ook aan een jeugdteam verbonden. Hopelijk worden we dit jaar kampioen!

En verder…

Ik doe een poging gezond te leven, houd van biertjes drinken met vrienden, zou nog heel van de wereld willen zien, lust geen van koffie (dat maakt het leven nog best lastig, haha), wil met elk spelletje winnen en vind écht niets saaier dan een avondje op de bank hangen.

En wie zijn jullie?

Nu jullie iets meer over mij weten, ben ik ook heel erg benieuwd wie jullie zijn.

Wanneer trouwen jullie, op welke locatie en mag ik daarbij zijn?

Zoja, laten we dan snel jullie bruiloft eens doorspreken!