Bruidsfotograaf & trouwfotografie in Wijchen - Koen

Bruidsfotograaf Wijchen

Trouwfotograaf Wijchen

Wordt jullie bruiloft bijzonder? En zijn jullie nog op zoek naar een trouwfotograaf in Wijchen die jullie bruiloft op een prachtige manier kan vastleggen.

 

Bruidsfotograaf Koen maakt trouwfoto’s in Wijchen waarmee je je bruiloft kunt blijven beleven. Mijn fotografie kenmerkt zich door mijn oog voor momenten. Daardoor krijgen jullie een trouwreportage die het échte verhaal van jullie fantastische bruiloft vertelt.

Bekijk mijn portfolio
Bruidsfotograaf Wijchen

Spontane bruidsfotografie

150+ bruiloften ervaring

Beschikbaar in en om Wijchen

Vrijblijvende kennismaking

Beste trouwfotograaf in Wijchen

Als trouwfotograaf in Wijchen doe ik mijn uiterste best om jullie bruiloft op een kleurrijke manier vast te leggen. Mijn trouwfoto’s vatten het verhaal van jullie bruiloft samen. Ik zet weinig tot niets in scène en fotografeer de grote en kleine momenten die jullie bruiloft uniek maken.

 

Mijn stijl valt het best te omschrijven als ‘journalistiek’. Daarbij gaat het erom dat jullie dag in Wijchen wordt vastgelegd zoals deze is, zonder dat ik daarbij ingrijp of op de voorgrond treed. Ik zal jullie dus nooit vragen om ‘voor de foto’ iets te doen, of om tijdens het aansnijden van de taart even in de camera te kijken. Liever zoek ik naar de momenten die jullie bruiloft uniek maken, want daardoor krijgen jullie een reportage in Wijchen die echt de sfeer van de dag goed weergeeft!

 

Lees meer over mijn werkwijze.

Trouwfotograaf Wijchen

Portfolio

Favoriete trouwfoto’s uit Wijchen

Kosten Bruidsfotograaf Wijchen

Prijzen

Trouwen in Wijchen kost veel geld en je kan je budget maar één keer besteden. Je wilt er dan zeker van zijn dat het geld dat je uitgeeft goed besteed wordt. Als jullie kiezen voor Bruidsfotograaf Koen, dan weet je zeker dat jullie een bruidsreportage van topniveau ontvangen. Na elke bruiloft steek ik namelijk meer dan 40 uur in de selectie en verwerking van jullie trouwfoto’s, waardoor ik het maximale uit jullie foto’s weet te halen.

 

Jullie kunnen me alleen boeken voor de gehele dag. Daarvoor vraag ik 2.475,-.  Lees meer over mijn prijzen.

Tijdelijke actie: Bruidsparen die hun bruiloft boeken in juni of juli 2023, krijgen twee gratis ouderalbums cadeau!

Kosten Bruidsfotograaf Wijchen

Bruidsreportages

Recente trouwfoto’s in en om Wijchen

Hoe kunnen we je boeken?

Leuk dat jullie enthousiast zijn! Het belangrijkste is om te controleren of ik op jullie trouwdag in Wijchen nog beschikbaar ben. Controleer daarom je trouwdatum, dan laat ik binnen een dag weten of ik nog beschikbaar ben.

Kennismakingsgesprek

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar, dan spreken we af voor een kennismakingsgesprek. Dat kan bij mij thuis in Gouda, of we kunnen videobellen. Zijn jullie na dit gesprek nog steeds enthousiast, dan reserveer ik de trouwdatum in mijn agenda. Gefeliciteerd, jullie hebben me geboekt!

Huwelijksfotograaf Wijchen

Huwelijksfotograaf Wijchen

Bruidsfotograaf Koen

Hoi, mijn naam is Koen. Fotografie is mijn passie, en door de bruidsfotografie heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken. Sinds 2010 fotografeer ik jaarlijks tientallen bruiloften in Wijchen, en daarom zijn jullie bij mij aan het goede adres voor het laten vastleggen van jullie huwelijk.

 

Zijn jullie enthousiast over mijn fotografie, controleer dan hieronder jullie trouwdatum. Je weet dan snel of ik nog beschikbaar ben. Als dat het geval is, dan kunnen we afspreken of Skypen voor een kennismaking, waarbij jullie al je vragen kunnen stellen, en we jullie bruiloft verder spreken. Ik ben heel benieuwd naar jullie plannen.

Trouwfoto's Rotterdam

Trouwdatum controleren

De meeste bruidsparen in boeken mij een jaar tot een half jaar van tevoren.
Controleer jullie trouwdatum, dan weet je snel of ik op jullie dag nog beschikbaar ben!

Trouwdatum controleren