Bruidsfotograaf & trouwfotografie in Purmerend - Koen

Bruidsfotograaf Purmerend

Bruidsreportages in Purmerend

Jullie zijn bezig met het plannen van jullie bruiloft, en nu op zoek naar een trouwfotograaf in Purmerend met een spontane stijl en moderne manier van fotograferen.

 

Bruidsfotograaf Koen maakt trouwfoto’s in Purmerend waarmee je je bruiloft kunt blijven beleven. Mijn fotografie kenmerkt zich door mijn oog voor momenten. Daardoor krijgen jullie een trouwreportage die het échte verhaal van jullie fantastische bruiloft vertelt.

Bekijk mijn portfolio
Bruidsfotograaf Purmerend

Spontane bruidsfotografie

150+ bruiloften ervaring

Beschikbaar in en om Purmerend

Vrijblijvende kennismaking

Beste trouwfotograaf in Purmerend

Als trouwfotograaf in Purmerend vind ik het leuk om jullie bruiloft op een sfeervolle manier te fotograferen. Mijn trouwfoto’s zijn een puur en echt verslag van de dag. Ik zet bijna niets in scène en leg de grote en kleine momenten vast om voor altijd te herinneren.

 

Mijn stijl valt het best te omschrijven als ‘journalistiek’. Daarbij gaat het erom dat jullie dag in Purmerend wordt vastgelegd zoals deze is, zonder dat ik daarbij ingrijp of op de voorgrond treed. Ik zal jullie dus nooit vragen om ‘voor de foto’ iets te doen, of om tijdens het aansnijden van de taart even in de camera te kijken. Liever zoek ik naar de momenten die jullie bruiloft uniek maken, want daardoor krijgen jullie een reportage in Purmerend die echt de sfeer van de dag goed weergeeft!

 

Lees meer over mijn werkwijze.

Trouwfotograaf Purmerend

Portfolio

Favoriete trouwfoto’s uit Purmerend

Kosten Bruidsfotograaf Purmerend

Prijzen

Trouwen in Purmerend kost veel geld en je kan je budget maar één keer besteden. Je wilt er dan zeker van zijn dat het geld dat je uitgeeft goed besteed wordt. Als jullie kiezen voor Bruidsfotograaf Koen, dan weet je zeker dat jullie een bruidsreportage van topniveau ontvangen. Na elke bruiloft steek ik namelijk meer dan 40 uur in de selectie en verwerking van jullie trouwfoto’s, waardoor ik het maximale uit jullie foto’s weet te halen.

 

Jullie kunnen me alleen boeken voor de gehele dag. Daarvoor vraag ik 1.975,-.  Lees meer over mijn prijzen.

Kosten Bruidsfotograaf Purmerend

Bruidsreportages

Recente trouwfoto’s in en om Purmerend

Hoe kunnen we je boeken?

Leuk dat jullie enthousiast zijn! Het belangrijkste is om te controleren of ik op jullie trouwdag in Purmerend nog beschikbaar ben. Controleer daarom je trouwdatum, dan laat ik binnen een dag weten of ik nog beschikbaar ben.

Kennismakingsgesprek

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar, dan spreken we af voor een kennismakingsgesprek. Dat kan bij mij thuis, bij jullie thuis, ergens in een restaurantje, of via Skype. Zijn jullie na dit gesprek nog steeds enthousiast, dan reserveer ik de trouwdatum in mijn agenda. Gefeliciteerd, jullie hebben me geboekt!

Huwelijksfotograaf Purmerend

Huwelijksfotograaf Purmerend

Bruidsfotograaf Koen

Hoi, mijn naam is Koen. Fotografie is mijn passie, en door de bruidsfotografie heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken. Sinds 2010 fotografeer ik jaarlijks tientallen bruiloften in Purmerend, en daarom zijn jullie bij mij aan het goede adres voor het laten vastleggen van jullie huwelijk.

 

Zijn jullie enthousiast over mijn fotografie, controleer dan hieronder jullie trouwdatum. Je weet dan snel of ik nog beschikbaar ben. Als dat het geval is, dan kunnen we afspreken of Skypen voor een kennismaking, waarbij jullie al je vragen kunnen stellen, en we jullie bruiloft verder spreken. Ik ben heel benieuwd naar jullie plannen.

Trouwfoto's Rotterdam

Waarom kiezen voor Bruidsfotograaf Koen?

4 belangrijke redenen om te kiezen voor Koen

Er zijn zoveel trouwfotografen in Purmerend waardoor je kan twijfelen welke fotograaf voor je bruiloft je moet kiezen. Bij mij is jullie bruiloft om de volgende redenen in goede handen.

1. Meer dan 150 bruiloften ervaring

In de afgelopen 5 jaar heb ik meer dan 150 bruiloften gefotografeerd, waardoor ik altijd een hoogwaardige bruidsreportage kan neerzetten. Ik ben al op heel veel trouwlocaties binnen en buiten Purmerend geweest en daardoor kan ik onder alle omstandigheden werken.

 

2. Journalistieke fotografie

In tegenstelling tot veel andere fotografen zijn mijn foto’s een eerlijk en oprecht verslag van de dag. Op de bruiloft zet ik niets in scène en jullie hoeven niets ‘voor de foto’ te doen. Het enige wat jullie hoeven te doen is te genieten. Niets moet, alles mag, het is jullie dag.
Willen jullie op de dag zelf een fotoshoot, dan treed ik natuurlijk wat meer naar voren.

3. Snelle levering

Ben je net getrouwd, dan heb je geen zin om nog maanden te moeten wachten voordat je iets van de foto’s te zien krijgt. Bij mij is dat niet het geval. Ik lever al mijn trouwreportages op binnen 4 weken, en vaak nog een stukje sneller.

 

4. Alles goed geregeld

Ik werk met de nieuwste apparatuur, en heb altijd reserve spullen bij me. Gaat er iets kapot, dan kan ik altijd verder werken. Ook heb ik een sterk netwerk met andere fotografen achter de hand, dus mocht er mij iets overkomen, dan kan ik altijd iemand anders inschakelen. Verder ben ik goed verzekerd.

Trouwlocaties Purmerend

Moderne en industriële trouwlocaties rondom Purmerend

Meestal benaderen bruidsparen mij als zij hun trouwlocatie hebben gevonden en de datum daarmee vast staat. Zijn jullie nog op zoek naar een trouwlocatie in Purmerend , dan raad ik aan om hier eens te gaan kijken:

 

  1. Villa Clementine
  2. Fort Resort Beemster
  3. Boerderij Leeuwendaal
  4. BRASA Beemster
  5. Loungeklipper

 

Wil je meer zien, kijk dan ook eens naar Trouwlocaties Purmerend.

Binnenlocatie trouwfoto’s Purmerend

Zijn jullie nog op zoek naar een binnenlocatie voor jullie trouwfoto’s in Purmerend? Kijk dan eens naar onderstaand lijstje. Bij de meeste van deze locaties ben ik al eens geweest en heb ik goede ervaringen mee:

 

  1. Skatepark onder A8 Koog aan de Zaan
  2. DrieDrieZuid Zuidschermer
  3. Kromhouthal Amsterdam
  4. Westfries Museum Hoorn

 

Zit hier nog geen geschikte locatie tussen? Neem dan contact op, meestal zijn er in de buurt nog wel meer locaties te vinden.

Binnenlocatie trouwfoto's Purmerend

Trouwdatum controleren

De meeste bruidsparen in Purmerend boeken mij een jaar tot een half jaar van tevoren.
Controleer jullie trouwdatum, dan weet je snel of ik op jullie dag nog beschikbaar ben!