Bruidsfotograaf & trouwfotografie in Nuenen - Koen

Bruidsfotograaf Nuenen

Bruidsreportages in Nuenen

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Om het feest compleet te maken zijn jullie nog op zoek naar een trouwfotograaf in Nuenen die jullie dag op de mooiste manier kan fotograferen.

 

Bruidsfotograaf Koen maakt trouwfoto’s in Nuenen waarmee je je bruiloft kunt blijven beleven. Mijn fotografie kenmerkt zich door mijn oog voor momenten. Daardoor krijgen jullie een trouwreportage die het échte verhaal van jullie fantastische bruiloft vertelt.

Bekijk mijn portfolio
Bruidsfotograaf Nuenen

Spontane bruidsfotografie

150+ bruiloften ervaring

Beschikbaar in en om Nuenen

Vrijblijvende kennismaking

Beste trouwfotograaf in Nuenen

Als trouwfotograaf in Nuenen wil ik graag jullie bruiloft in een tijdloze stijl te vereeuwigen. Mijn trouwfoto’s beschrijven het verhaal van jullie bruiloft. Ik zet niets in scène en leg de bijzondere momenten vast die jullie bruiloft uniek maken.

 

Mijn stijl valt het best te omschrijven als ‘journalistiek’. Daarbij gaat het erom dat jullie dag in Nuenen wordt vastgelegd zoals deze is, zonder dat ik daarbij ingrijp of op de voorgrond treed. Ik zal jullie dus nooit vragen om ‘voor de foto’ iets te doen, of om tijdens het aansnijden van de taart even in de camera te kijken. Liever zoek ik naar de momenten die jullie bruiloft uniek maken, want daardoor krijgen jullie een reportage in Nuenen die echt de sfeer van de dag goed weergeeft!

 

Lees meer over mijn werkwijze.

Trouwfotograaf Nuenen

Portfolio

Favoriete trouwfoto’s uit Nuenen

Kosten Bruidsfotograaf Nuenen

Prijzen

Trouwen in Nuenen kost veel geld en je kan je budget maar één keer besteden. Je wilt er dan zeker van zijn dat het geld dat je uitgeeft goed besteed wordt. Als jullie kiezen voor Bruidsfotograaf Koen, dan weet je zeker dat jullie een bruidsreportage van topniveau ontvangen. Na elke bruiloft steek ik namelijk meer dan 40 uur in de selectie en verwerking van jullie trouwfoto’s, waardoor ik het maximale uit jullie foto’s weet te halen.

 

Jullie kunnen me alleen boeken voor de gehele dag. Daarvoor vraag ik 2.475,-.  Lees meer over mijn prijzen.

Kosten Bruidsfotograaf Nuenen

Bruidsreportages

Recente trouwfoto’s in en om Nuenen

Hoe kunnen we je boeken?

Leuk dat jullie enthousiast zijn! Het belangrijkste is om te controleren of ik op jullie trouwdag in Nuenen nog beschikbaar ben. Controleer daarom je trouwdatum, dan laat ik binnen een dag weten of ik nog beschikbaar ben.

Kennismakingsgesprek

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar, dan spreken we af voor een kennismakingsgesprek. Dat kan bij mij thuis, bij jullie thuis, ergens in een restaurantje, of via Skype. Zijn jullie na dit gesprek nog steeds enthousiast, dan reserveer ik de trouwdatum in mijn agenda. Gefeliciteerd, jullie hebben me geboekt!

Huwelijksfotograaf Nuenen

Huwelijksfotograaf Nuenen

Bruidsfotograaf Koen

Hoi, mijn naam is Koen. Fotografie is mijn passie, en door de bruidsfotografie heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken. Sinds 2010 fotografeer ik jaarlijks tientallen bruiloften in Nuenen, en daarom zijn jullie bij mij aan het goede adres voor het laten vastleggen van jullie huwelijk.

 

Zijn jullie enthousiast over mijn fotografie, controleer dan hieronder jullie trouwdatum. Je weet dan snel of ik nog beschikbaar ben. Als dat het geval is, dan kunnen we afspreken of Skypen voor een kennismaking, waarbij jullie al je vragen kunnen stellen, en we jullie bruiloft verder spreken. Ik ben heel benieuwd naar jullie plannen.

Trouwfoto's Rotterdam

Waarom kiezen voor Bruidsfotograaf Koen?

4 belangrijke redenen om te kiezen voor Koen

Er zijn zoveel trouwfotografen in Nuenen waardoor je kan twijfelen welke fotograaf voor je bruiloft je moet kiezen. Bij mij is jullie bruiloft om de volgende redenen in goede handen.

1. Meer dan 300 bruiloften ervaring

In de afgelopen 11 jaar heb ik meer dan 300bruiloften gefotografeerd, waardoor ik altijd een hoogwaardige bruidsreportage kan neerzetten. Ik ben al op heel veel trouwlocaties binnen en buiten Nuenen geweest en daardoor kan ik onder alle omstandigheden werken.

 

2. Journalistieke fotografie

In tegenstelling tot veel andere fotografen zijn mijn foto’s een eerlijk en oprecht verslag van de dag. Op de bruiloft zet ik niets in scène en jullie hoeven niets ‘voor de foto’ te doen. Het enige wat jullie hoeven te doen is te genieten. Niets moet, alles mag, het is jullie dag.
Willen jullie op de dag zelf een fotoshoot, dan treed ik natuurlijk wat meer naar voren.

3. Snelle levering

Ben je net getrouwd, dan heb je geen zin om nog maanden te moeten wachten voordat je iets van de foto’s te zien krijgt. Bij mij is dat niet het geval. Ik lever al mijn trouwreportages op binnen 4 weken, en vaak nog een stukje sneller.

 

4. Alles goed geregeld

Ik werk met de nieuwste apparatuur, en heb altijd reserve spullen bij me. Gaat er iets kapot, dan kan ik altijd verder werken. Ook heb ik een sterk netwerk met andere fotografen achter de hand, dus mocht er mij iets overkomen, dan kan ik altijd iemand anders inschakelen. Verder ben ik goed verzekerd.

Trouwlocaties Nuenen

Moderne en industriële trouwlocaties rondom Nuenen

Meestal benaderen bruidsparen mij als zij hun trouwlocatie hebben gevonden en de datum daarmee vast staat. Zijn jullie nog op zoek naar een trouwlocatie in Nuenen , dan raad ik aan om hier eens te gaan kijken:

 

  1. Landgoed Kasteel Geldrop
  2. De Oude Rechtbank
  3. Couwenbergh
  4. De Vresselse Hut
  5. ’t Boshuys

 

Wil je meer zien, kijk dan ook eens naar Trouwlocaties Nuenen.

Binnenlocatie trouwfoto’s Nuenen

Zijn jullie nog op zoek naar een binnenlocatie voor jullie trouwfoto’s in Nuenen? Kijk dan eens naar onderstaand lijstje. Bij de meeste van deze locaties ben ik al eens geweest en heb ik goede ervaringen mee:

 

  1. DAF Museum Eindhoven
  2. Parktheater Eindhoven
  3. Radio Royaal Eindhoven
  4. Het Ketelhuis Eindhoven

 

Zit hier nog geen geschikte locatie tussen? Neem dan contact op, meestal zijn er in de buurt nog wel meer locaties te vinden.

Binnenlocatie trouwfoto's Nuenen

Trouwdatum controleren

De meeste bruidsparen in Nuenen boeken mij een jaar tot een half jaar van tevoren.
Controleer jullie trouwdatum, dan weet je snel of ik op jullie dag nog beschikbaar ben!