Bruidsfotograaf & trouwfotografie in Lekkerkerk - Koen

Bruidsfotograaf Lekkerkerk

Trouwfotograaf Lekkerkerk

Jullie hebben een trouwlocatie gevonden, en zijn nu op zoek naar een trouwfotograaf in Lekkerkerk die jullie huwelijk op een moderne manier kan fotograferen.

 

Bruidsfotograaf Koen maakt trouwfoto’s in Lekkerkerk waarmee je je bruiloft kunt blijven beleven. Mijn fotografie kenmerkt zich door mijn oog voor momenten. Daardoor krijgen jullie een trouwreportage die het échte verhaal van jullie fantastische bruiloft vertelt.

Bekijk mijn portfolio
Bruidsfotograaf Lekkerkerk

Spontane bruidsfotografie

150+ bruiloften ervaring

Beschikbaar in en om Lekkerkerk

Vrijblijvende kennismaking

Beste trouwfotograaf in Lekkerkerk

Als trouwfotograaf in Lekkerkerk wil ik graag jullie bruiloft op een sfeervolle manier te fotograferen. Mijn trouwfoto’s zijn een puur en echt verslag van de dag. Ik zet bijna niets in scène en leg de grote en kleine momenten vast om voor altijd te herinneren.

 

Mijn stijl valt het best te omschrijven als ‘journalistiek’. Daarbij gaat het erom dat jullie dag in Lekkerkerk wordt vastgelegd zoals deze is, zonder dat ik daarbij ingrijp of op de voorgrond treed. Ik zal jullie dus nooit vragen om ‘voor de foto’ iets te doen, of om tijdens het aansnijden van de taart even in de camera te kijken. Liever zoek ik naar de momenten die jullie bruiloft uniek maken, want daardoor krijgen jullie een reportage in Lekkerkerk die echt de sfeer van de dag goed weergeeft!

 

Lees meer over mijn werkwijze.

Trouwfotograaf Lekkerkerk

Portfolio

Favoriete trouwfoto’s uit Lekkerkerk

Kosten Bruidsfotograaf Lekkerkerk

Prijzen

Trouwen in Lekkerkerk kost veel geld en je kan je budget maar één keer besteden. Je wilt er dan zeker van zijn dat het geld dat je uitgeeft goed besteed wordt. Als jullie kiezen voor Bruidsfotograaf Koen, dan weet je zeker dat jullie een bruidsreportage van topniveau ontvangen. Na elke bruiloft steek ik namelijk meer dan 40 uur in de selectie en verwerking van jullie trouwfoto’s, waardoor ik het maximale uit jullie foto’s weet te halen.

 

Jullie kunnen me alleen boeken voor de gehele dag. Daarvoor vraag ik 2.475,-.  Lees meer over mijn prijzen.

Tijdelijke actie: Bruidsparen die hun bruiloft boeken in juni of juli 2023, krijgen twee gratis ouderalbums cadeau!

Kosten Bruidsfotograaf Lekkerkerk

Bruidsreportages

Recente trouwfoto’s in en om Lekkerkerk

Hoe kunnen we je boeken?

Leuk dat jullie enthousiast zijn! Het belangrijkste is om te controleren of ik op jullie trouwdag in Lekkerkerk nog beschikbaar ben. Controleer daarom je trouwdatum, dan laat ik binnen een dag weten of ik nog beschikbaar ben.

Kennismakingsgesprek

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar, dan spreken we af voor een kennismakingsgesprek. Dat kan bij mij thuis in Gouda, of we kunnen videobellen. Zijn jullie na dit gesprek nog steeds enthousiast, dan reserveer ik de trouwdatum in mijn agenda. Gefeliciteerd, jullie hebben me geboekt!

Huwelijksfotograaf Lekkerkerk

Huwelijksfotograaf Lekkerkerk

Bruidsfotograaf Koen

Hoi, mijn naam is Koen. Fotografie is mijn passie, en door de bruidsfotografie heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken. Sinds 2010 fotografeer ik jaarlijks tientallen bruiloften in Lekkerkerk, en daarom zijn jullie bij mij aan het goede adres voor het laten vastleggen van jullie huwelijk.

 

Zijn jullie enthousiast over mijn fotografie, controleer dan hieronder jullie trouwdatum. Je weet dan snel of ik nog beschikbaar ben. Als dat het geval is, dan kunnen we afspreken of Skypen voor een kennismaking, waarbij jullie al je vragen kunnen stellen, en we jullie bruiloft verder spreken. Ik ben heel benieuwd naar jullie plannen.

Trouwfoto's Rotterdam

Trouwdatum controleren

De meeste bruidsparen in boeken mij een jaar tot een half jaar van tevoren.
Controleer jullie trouwdatum, dan weet je snel of ik op jullie dag nog beschikbaar ben!

Trouwdatum controleren