Beschikbaar - Bruidsfotograaf Koen

Yes!

is nog vrij in mijn agenda. Neem een optie op de dag, dan houd ik de datum twee weken voor jullie vast. In de tussentijd neem ik contact met jullie op om eens kennis te maken. Let op: Wees er snel bij, voor 2023 heb ik nog slechts enkele plekken vrij.

Hoe gaat het verder in z’n werk?

Als jullie een optie hebben genomen op de dag, neem ik daarna contact met jullie op voor een kennismaking. Dat kan bij mij in Gouda, of we kunnen videobellen. We bekijken dan enkele gehele reportages en trouwalbums, en jullie kunnen al je vragen stellen. Nog steeds enthousiast? Top, dan kan ik de datum vastzetten in m’n agenda.

Waarom kiezen voor Koen?

 1. 11 jaar en meer dan 300 bruiloften ervaring
 2. Binnen 4 weken de foto’s in huis
 3. Beschikbaar in heel Nederland
 4. De hele dag fotografie voor een vaste prijs, inclusief album

Neem een optie op jullie trouwdatum

Een optie nemen is geheel vrijblijvend. Ik neem binnen 24u met jullie contact op. 

Spontane bruidsfotografie

300+ bruiloften ervaring

Beschikbaar in heel Nederland

Vrijblijvende kennismaking

Nog even verder kijken?

Persoonlijke favorieten

Prijzen

Ik werk niet met pakketten of uurtarieven, maar ben alleen voor de gehele dag te boeken. Hiervoor vraag ik 2.475,-

Bij elke bruiloft is het volgende inbegrepen:

 

 1. Onbeperkt aantal uur fotografie
 2. Minimaal 350 nabewerkte foto’s op hoge resolutie, zonder watermerk, geleverd op een USB-stick, waarmee je alles kan doen wat je wilt.
 3. Een linnen fotoalbum van 20x20cm met 40 pagina’s. Deze kan je eventueel nog upgraden naar een groter album.
 4. Een online fotogalerij met wachtwoord, waardoor jullie altijd en overal de foto’s kunnen bekijken en downloaden.
 5. Alle reis- en parkeerkosten

Veelgestelde vragen

Hoe kunnen we je boeken?

Neem een optie op jullie trouwdatum, dan benader ik jullie voor een kennismakingsgesprek. In zo’n gesprek kunnen jullie al je vragen stellen en nemen we de dag door. Zijn jullie daarna nog steeds enthousiast, dan zal ik jullie trouwdatum vastzetten in mijn agenda.

Wij trouwen in het buitenland. Ga je mee?

Ja, tof! In het verleden fotografeerde ik al bruiloften in Belgie, Frankrijk, Italie en op Curaçao. Laat me snel weten wanneer jullie trouwen, dan maak ik een voor jullie een speciale offerte.

Hoelang is een hele dag fotografie?

Een hele dag fotografie is een hele dag, maar alles binnen het redelijke. Meestal komt het op het volgende neer: Ik start ergens halverwege de ochtend, bijv. als de bruid wordt klaargemaakt door de kapper. Vervolgens ben ik heel de dag aanwezig, tot ergens halverwege het feest, en niet later dan 00:00. Vaak heb ik de volgende nog een bruiloft, en ook daarvoor wil ik graag fit klaar staan.

Hoeveel ervaring heb je?

Fotografie is mijn passie, en ik fotografeer als sinds de middelbare school. Sinds 2010 fotografeer ik professioneel, en sinds 2013 richt ik mij volledig op bruiloften. Ik ben inmiddels volledig de tel kwijt, maar ik heb minimaal 300 bruiloften gefotografeerd.

Wat gebeurt er als je ziek bent?

Vooralsnog is dit nog nooit gebeurd (afkloppen..!), maar het kan natuurlijk een keer voorkomen dat ik ziek ben. Gelukkig ben ik erg actief in een sterk netwerk met 100+ bruidsfotografen door heel Nederland. Wij staan voor elkaar backup, en mocht er eens iets tegen zitten, dan kan er altijd iemand invallen.

Wij willen geen fotoshoot tijdens de bruiloft. Kan dat?

Natuurlijk kan dat, jullie bruiloft is jullie feestje. Ongeveer de helft van mijn bruidsparen kiest voor een fotoshoot, de rest niet. Voor mij maakt het niets uit, ik vind het allemaal goed.

Waarom moeten we jou boeken?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je mijn foto’s mooi vind. Verder onderscheid ik me op de volgende manieren:

 

 • Jullie hebben de foto’s snel in huis. Ik heb mijn agenda goed onder controle, en kan daardoor de strakke levertijd van 4 weken hanteren.
 • Jullie kunnen mij makkelijk bereiken. Heb je vragen, of wil je even overleggen, dan kan je me mailen, bellen of whatsappen.
 • Jullie krijgen gratis advies. Door mijn ervaring kan ik jullie adviseren over jullie dagindeling, over andere leveranciers, of over allerlei andere zaken die met jullie bruiloft te maken hebben.
 • Ik fotografeer met de nieuwste camera’s en heb altijd backup apparatuur bij me. Mocht er, om welke reden dan ook, een camera sneuvelen, dan is dat geen ramp en kan ik altijd verder fotograferen. Verder ben ik natuurlijk ook goed verzekerd.

Met wat voor apparatuur werk je?

Ik zie apparatuur niet als een heilig middel om mijn foto’s te kunnen maken. In mijn fotografie draait het om het zien van momenten, en het maakt mij niet heel veel uit welke camera ik dan bij me heb.

Ik schiet met de nieuwste camera’s van Canon, en heb een arsenaal aan lenzen en flitsers om in alle omstandigheden iets moois te maken.

Verkoop je ook trouwalbums?

Ja! Trouwalbums zijn de beste manier om je trouwfoto’s te bekijken, en uiteraard kan ik een mooi trouwalbum voor jullie ontwerpen. Standaard zit er al een trouwalbum inbegrepen bij elke reportage. Tijdens het kennismakingsgesprek kan ik meer voorbeelden laten zien.

Vanuit waar werk je?

Ik woon in Gouda, maar mijn werkgebied beslaat heel Nederland en Vlaanderen. Zo fotografeer ik regelmatig landelijke bruiloften in de Friese polder, kasteelbruiloften in België en bruiloften met een knallend feest in Amsterdam of Italië. Het is voor mij de afwisseling die het werk leuk maakt, dus laat je niet tegenhouden door de reisafstand. Een stukje rijden is voor mij geen probleem, en reiskosten in NL en BE zijn al bij de prijs inbegrepen.