Fine-Art Trouwalbums - Bruidsfotograaf Koen

Fine Art Trouwalbums

Jullie bruiloft wil je kunnen blijven beleven, en dat kan het beste met mijn Fine-Art Trouwalbums! Uiteraard kan je met de USB-stick de foto’s ook op je computer bekijken, maar niets is fijner dan op de bank regelmatig met je album weg te dromen. Daarnaast is dit natuurlijk ook de ideale manier om jullie bruiloft aan familie en vrienden te laten zien!

Alle trouwalbums worden voorzien van een rustige, tijdloze opmaak. De foto’s komen helemaal tot hun recht, waardoor je de sfeer van de bruiloft weer helemaal kunt herbeleven. Je mag zelf kiezen welke foto’s je in het album wilt terugzien, en uiteraard kan ik jullie daarbij adviseren. Ook is het mogelijk om mij het gehele ontwerp te laten maken, waarna jullie nog enkele wijzigingen kunnen maken. Zo weet je zeker dat in jullie album ook jullie lievelingsfoto’s verwerkt zijn!

De Fine-Art trouwalbums zijn verkrijgbaar in twee formaten: Medium en Large. Ze worden standaard geleverd in een luxe opbergdoos en je hebt de keuze tussen verschillende kleuren linnen en leer. Eigenlijk moet je gewoon eens kunnen bladeren in een trouwalbum, en daarom kan ik een kennismakingsgesprek de verschillende mogelijkheden laten zien.

Album-1
Album-2
Album-3
Album-4
Album-5
Album-6

Trouwalbums bekijken?

Nieuwsgierig geworden naar mijn trouwalbums? Controleer mijn beschikbaarheid op jullie trouwdatum, dan kunnen we trouwalbums bekijken tijdens een kennismakingsgesprek!